SV
| LOGIN
×
 

 

 

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

 

WEDDING BOUQUET

shop now

WEDDING BOUQUET

Uppfyllda bröllopsdrömmar…! Våra nya ”wedding bouquets” kommer att påminna dig om den underbaraste dagen i ditt liv i många år! De berömda hållbara rosorna från FLEURS DE PARIS finns nu också i två otroligt vackra varianter av brudbuketter.

Oavsett om det handlar om den klassiska versionen med rosenblad, eller en kombination med äkta konserverad eukalyptus, finns våra bröllopsbuketter i fyra olika rosfärger. Vi tillverkar brudbuketterna för hand av de vackraste rosorna från Ecuador till din underbaraste dag och ser till att verkligen alla detaljer är perfekta.
Passande till brudens brudklänning kan välja mellan färgerna ren vit (pure white) och elfenben (ivory) på satinbandet. Efter bröllopet kan du presentera din ”wedding bouquet” i den medföljande matchande FLEURS DE PARIS-vasen. Varje gång du tittar på den kommer du att minnas din bröllopsdag.

Det vore dock faktiskt lite synd att kasta din ”wedding bouquet” till ogifta kvinnor på festen – för denna tradition rekommenderar vi därför en ny bukett med färska blommor.

FLEURS DE PARIS – Feelings Forever.

 

Till bröllopet – FLEURS DE PARIS

FLEURS DE PARIS och det prunkande rosarrangemanget Infinity följer er och era bröllopsgäster under livets vackraste dag.

Dekoraration eller unika gästpresenter – våra blomsterarrangemang skapar drömbröllop för både brudparet och gästerna.

”Äkta, konserverade rosor – tidlöst & elegant.”

Vi erbjuder långstjälkade Infinity-rosor, utsökta minirosor och lyxarrangemang i eleganta hattaskar. Oavsett vad ni väljer kommer dessa sagolikt vackra och högkvalitativa Infinity-rosor från FLEURS DE PARIS att fullända ert bröllop.

 

För brudparet –
THE COFFEE TABLE COLLECTION

Vill ni ge bruden en gåva som kommer att skänka glädje under många år framöver och göra brudparets dag helt oförglömlig?

Välj då en gåva ur vår Coffee Table Collection som går i mjuka pastelltoner.

Coffee Table Collection finns i Pastelle Pink, Pastelle Peach och Ivory och kombineras med finaste eukalyptusblad. Tillsammans bildar de en helt magisk ensemble av äkta, konserverade rosor.

 

WEDDING EDITION

COFFEE TABLE COLLECTION

shop now

MINI

INFINITY COLLECTION

shop now

Bröllopsfesten –
mer än bara dekoration

Föreställ dig en bordsdekoration som inte bara är helt fantastiskt vacker utan också håller länge.

”Varje enskild ros är ett naturens underverk.”

Våra äkta rosor konserveras varsamt för hand i en helt naturlig process. Det gör att gästerna under många år framöver kan njuta av rosorna när står i sin vackraste blomning.

 

”Mini” –
en exklusiv present till gästerna

En liten gåva att njuta av länge! Våra minirosor är perfekta små gästpresenter att avrunda bröllopet med.

Enkelt, klassiskt och elegant. Både Rosé Gold Collection med sin mjuka metallfinish och den svartvita klassikern i vår Infinity Collection matchar oerhört fint till alla olika slags bröllopsteman.
Vid köp av 20 minirosor kan ni själva välja hur arrangemanget ska se ut. Välkommen med er förfrågan till wedding@fleursdeparis.com

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox rose gold collection

MINI

ROSÉ GOLD COLLECTION

shop now

 

 

 

 


Hitta oss på

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

FLEURS DE PARIS
DEUTSCHLAND GMBH

Postadress:
Sophie-Charlotten-Straße 92
14059 Berlin

info@fleursdeparis.se