SV
| LOGIN
Gratis frakt!
Gratis frakt!
Gratis frakt!
Gratis frakt!
×
 

BEHIND THE BRAND

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

BEHIND THE BRAND

FLEURS DE PARIS står för tidlös elegans, feminin charm och är lyx i sin renaste form för äkta ”La Joie de Vivre”.

Märket grundades år 2016 i Berlin av Christian Frister (more...) och Viktoria Frister. Ur hennes kärlek till ”ljusets stad” och till livets vackra föremål uppstod varumärkesnamnet. Sedan hon började arbeta har Viktorias passion för floristik och inredningsdesign utvecklats till att skapa ovanliga produkter, som får hennes kunder att le. Varje produkt från FLEURS DE PARIS är gjord i högsta kvalitet förenad med innovativ design och med kärlek till detaljerna.

Tack vare innovativa processer utvecklar vi blomsterarrangemang som pryder ditt hem i flera år framöver.

Ett underbart komplement till våra rosenarrangemang är vår FLEURS DE PARIS CANDLE COLLECTION – ”Made in Grasse”, den franska parfymens huvudstad.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

INFINITY COLLECTION

Våra Infinity-arrangemang består av äkta, otroligt vackra rosor, som har konserverats och som finns i ett brett urval av färger. Precis när de blommar som allra vackrast konserveras de på ett speciellt, skonsamt sätt. På så sätt behåller de sin naturliga lyster och är lika vackra i flera år, som dagen de plockades.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

INDIVIDUELL MÅNGFALD

Våra rosor finns i mer än 25 unika färger – från intensiv till diskret. På så sätt kan du skapa din personliga bukett, exakt anpassad efter din inredning. Ännu fler möjligheter får du om du bestämmer exakt hur vi ska designa ditt personliga arrangemang, något som vi gärna gör.

fleurs de paris rosen roses rosenbox schwarz rund

Våra Infinity-rosor levereras i lika hållbara och vackra askar, inspirerade från modisterna inom Paris Haute Couture. Du kan använda askarna som de är, att presentera blommorna i, eller använda dem till presenter. Välj mellan svarta och vita, runda eller fyrkantiga askar.

 

KVALITET OCH OMSORG

Vi på FLEURS DE PARIS använder uteslutande rosor av högsta kvalitet. Rosorna är noggrant utvalda av erfarna florister, och varje ros kontrolleras mot våra höga kvalitetskrav innan den behandlas. Endast om den motsvarar kraven blir den en FLEURS DE PARIS-ros, och konserveras varsamt av våra experter.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox weiss eckig

 

THE ROSÉ GOLD COLLECTION

Vår Rosé Gold Collection förenar våra tidlöst vackra hattaskar med ett rosengyllene skimmer, och är ultimata heminredningsdetaljer med en diskret metallfinish.

Välj mellan vita och svarta arrangemang, som med sin rosengyllene finish skänker lite glamour till lägenheten, och som tillsammans med våra hållbara Infinity-rosor påminner om de speciella stunderna i livet, och låter oss uppleva dem om och om igen.

Kollektionen finns i 11 olika färger och i fem storlekar, inklusive vår nya variant ”Petite Luxe”.

fleurs de paris rosen roses rosenbox rose gold collection

 


Hitta oss på

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

FLEURS DE PARIS
DEUTSCHLAND GMBH

Postadress:
Egellsstraße 21
13507 Berlin

info@fleursdeparis.se